Χρησιμοποιώ τις Διόφθαλμες Λούπες Heine σε συνδυασμό με τον Μετωπιαίο Φωτισμό Heine ML4 LED στα χειρουργεία άκρας χείρας. Επιλέγω την μεγέθυνση 2.5x στις εργασίες οστεοσύνθεσης του χεριού. Αυτός ο συνδυασμός εξοπλισμού είναι αποτελεσματικός και στις τυποποιημένες επεμβάσεις, όπως ράμματα τένοντα και ράμματα μεγαλύτερων αγγείων.


Ένα από τα πιο θετικά σημεία του προϊόντος είναι ο ελαφρύς & άνετος κεφαλόδεσμος. Σε αντίθεση με προϊόντα άλλων κατασκευαστών, εφαρμόζει άριστα χάρη στα πολλαπλά σημεία ρύθμισης και είναι ιδιαίτερα ελαφρύς, καθιστώντας τον εξαιρετικά βολικό.

Ο κεφαλόδεσμος Heine δεν πιέζει το κεφάλι, ακόμα και κατά τη διάρκεια πολύωρων επεμβάσεων. Τα μοντέλα άλλων κατασκευαστών μου έχουν αφήσει σημάδια από την πίεση ή μου έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο κατά τη διάρκεια των χειρουργείων.

Οι λούπες με μεγέθυνση 2.5x παρέχουν εξαιρετικά μεγάλο εύρος πεδίου κι εύκολα προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν στην απόσταση των ματιών του χρήστη. Ο συνδυασμός του Μετωπιαίου Φωτισμού ML4 LED με τις μεγεθυντικές λούπες Heine φωτίζει αποτελεσματικά ολόκληρη την περιοχή στην οποία εργάζομαι.

H μεγέθυνση 3.5x είναι επίσης χρήσιμη αλλά προσφέρει ένα στενότερο εύρος πεδίου. Μου πήρε λίγο χρόνο για να την συνηθίσω, αλλά η οπτική ποιότητα της μεγεθυμένης εικόνας είναι πολύ καλή.

Ο συνδυασμός του Μετωπιαίου Φωτισμού Heine ML4 LED με το φορητό τροφοδοτικό mPack UNPLUGGED και τις μεγεθυντικές λούπες 2.5x είναι ιδανικός για τις απαιτήσεις φωτεινότητας & εύρους οπτικού πεδίου που προτιμώ.

Αναφορά Χρήστη Dr. Timm Schmidt-Mertens, (Επικεφαλής Χειρουργός) - Ιανουάριος 2019