Το Στηθοσκόπιο Littmann Classic III είναι η τελευταία έκδοση του στηθοσκοπίου που βοηθά εκατομμύρια επαγγελματίες στις καθημερινές απαιτήσεις του ιατρικού κλάδου. Το στηθοσκόπιο Classic 3 προσφέρει υψηλή ακουστική ευαισθησία για εξαιρετικές επιδόσεις, καθώς κι έναν ευέλικτο κόδωνα δύο όψεων με ρυθμιζόμενα διαφράγματα που επιτρέπουν στους ιατρούς να ακούν διαφορετικούς ήχους συχνότητας. Είναι το ιδανικό στηθοσκόπιο για ιατρικούς επαγγελματίες αλλά και φοιτητές!


Η εξαιρετική ποιότητα δεν είναι το μόνο που προσφέρει το στηθοσκόπιο αυτό! Με 13 διαφορετικά χρώματα σωλήνα είναι εύκολο να βρεις το χρώμα που θα αναδείξει την δική σου προσωπικότητα. Και όχι μόνο! Εκτός από την ποικιλία χρωμάτων του σωλήνα, μπορείς να βρείς και διαφορετικούς συνδυασμούς σωλήνα και φινιρίσματος του κώδωνα!

Μπορείς να βάλεις και τη δική σου πινελιά και να κάνεις το στηθοσκόπιο μοναδικό όπως κι εσύ! Με την εγχάραξη λέιζερ μπορείς να έχεις το όνομά σου, κάποια μικρή πρόταση ή κάποιο σύμβολο χαραγμένο στο κώδωνα του στηθοσκοπίου σου!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ