Σήμερα, ζούμε σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία είναι πανταχού παρούσα στην καθημερινότητα μας και δεν προκαλεί έκπληξη, ιδιαίτερα μετά την επιτυχία των έξυπνων συνδεδεμένων αντικειμένων, ότι επηρεάζεται ο τομέας της υγείας.

Ας είμαστε ειλικρινείς, ο κάθε ένας από εμάς διαθέτει ένα smartphone, επιτρέποντας μας έτσι να παραμείνουμε συνεχώς συνδεδεμένοι σε ένα περιβάλλον περιτριγυρισμένο από καινοτόμες εφαρμογές. Γιατί λοιπόν να μην εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να φροντίσουμε την υγεία μας και να συνδέσουμε μια ιατρική συσκευή με το smartphone μας;

To Medical.gr έχει να προτείνει στους ασθενείς με διαβήτη την έξυπνη ασύρματη συσκευή παρακολούθησης των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα με στόχο τη βελτίωση του καθημερινού ελέγχου του.

Με το iHealth Gluco-smart, μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας μια πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη εικόνα των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα σας καθώς και στο γιατρό σας μεγαλύτερη πρόσβαση στα δεδομένα σας ώστε να κατανοήσει την αιτία των συμπτωμάτων σας διαχειρίζοντας την ασθένεια σας πιο αποτελεσματικά.

Το iHealth Gluco-Smart ανταποκρίνεται στους πιο ενημερωμένους κανονισμούς της FDA και στα πρότυπα ISO, σύμφωνα με τους οποίους οι μετρητές οικιακής χρήσης πρέπει να είναι ακριβείς σε +/- 15% σε σύγκριση με μια επίσημη μέτρηση εργαστηρίου. Αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο με επίπεδο γλυκόζης 100 μπορεί να είναι εντός του πεδίου ακρίβειας, τόσο χαμηλά όσο 85 ή τόσο υψηλά όσο 115.

Μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι λοιπόν ότι λαμβάνεται με αυτή την έξυπνη συσκευή τα ακριβέστερα αποτελέσματα γλυκόζης σας. Δεν είναι όμως μόνο η τιμή, για έναν αντίστοιχο μετρητή παίρνετε πολύ περισσότερα !

Η συσκευή παρακολουθεί έξυπνα την ποσότητα και την ημερομηνία λήξης των δοκιμαστικών ταινιών σας με μια απλή σάρωση του κώδικα QR στο φιαλίδιο, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα σας εξαντληθούν.

Προμηθευτείτε τώρα το έξυπνο σακχαρόμετρο iHealth Gluco-Smart έχοντας 2 επιλογές (kit ή μόνον της συσκευής) καθώς επίσης και τα αναλώσιμα της συσκευής:

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ