Jumper JPD-FR202: Θερμομέτρηση από Απόσταση σε 1''

Η πανδημία του Kορονοϊού Covid19 δημιούργησε νέες συνθήκες στην καθημερινότητα των πολιτών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Μια εκ των οποίων είναι και η θερμομέτρηση εργαζομένων και επισκεπτών κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις αρκετών ιδιωτικών αλλά και δημόσιων φορέων.

Το Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων Υψηλής Ακρίβειας Jumper JPD-FR202 μετράει την θερμοκρασία με ιατρική/επαγγελματική ακρίβεια, μέσω της κροταφικής αρτηρίας από απόσταση περίπου 1-3cm, σε ένα μόλις δευτερόλεπτο.

Με έγκριση και πιστοποιητικά καταλληλότητας EC Cert & FDA Approved πληροί τις απαιτήσεις που ορίζονται, ενώ είναι απόλυτα εύχρηστο χάρη στο μικρό του βάρος, αλλά και μέγεθος. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα αποθήκευσης των 20 τελευταίων μετρήσεων και παρέχει ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση υψηλής θερμοκρασίας, ενώ έχει αυτόματη απενεργοποίηση για εξοικονόμηση ενέργειας.

Φυσικά, η χρήση του δεν περιορίζεται μόνο κατά την είσοδο σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους αλλά είναι απαραίτητο σε κάθε υγειονομικό χώρο, σε κλινικές, στα ιατρεία (παιδιατρικά, παθολογικά κλπ), στον παιδικό σταθμό ακόμα και στο σπίτι, για την σωστή και γρήγορη μέτρηση της θερμοκρασίας του μωρού σας κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας με βασικό πλεονέκτημα το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να το ξυπνήσετε και να το ταλαιπωρήσετε. Aξίζει να σημειωθεί πως είναι ιδανικό και για την θερμομέτρηση αντικειμένων, όπως για παράδειγμα η μέτρηση της θερμότητας του γάλατος του μωρού.

Το Ανέπαφο Ψηφιακό Θερμόμετρο Υπερύθρων Υψηλής Ακρίβειας Jumper JPD-FR202 είναι ικανό να πραγματοποιήσει περισσότερες από 40000 μετρήσεις ενώ δίνεται εγγύηση ενός έτους.