Το παλμικό οξύμετρο δακτύλων NoninConnect ™ Elite Model 3240 επιτρέπει στους κλινικούς ιατρούς να δουν από απόσταση (μέχρι 10m) τον κορεσμό οξυγόνου του ασθενούς σε πραγματικό χρόνο. Οι ασθενείς μπορούν να στείλουν και να αποθηκεύσουν το ιστορικό SpO2 μέσω μιας συσκευής Apple®, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση των προβλημάτων για την έγκαιρη παρέμβαση και την αποφυγή εισαγωγής στο νοσοκομείο.

Πλεονεκτήματα

  • Επιτρέπει στους κλινικούς ιατρούς να βλέπουν από απόσταση (μέχρι 10m / 32ft) το SpO2 των ασθενών τους σε πραγματικό χρόνο.
  • Επιτρέπει στους ασθενείς και τους κλινικούς ιατρούς να αποθηκεύουν το ιστορικό SpO2 (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) χρησιμοποιώντας ένα συμβατό έξυπνο τηλέφωνο ή tablet της Apple.
  • Η εφαρμογή NoninConnect επιτρέπει στους ασθενείς να μοιράζονται μετρήσεις με την εφαρμογή Health of Apple.
  • Μπορεί να βοηθήσουν στην προληπτική αναγνώριση των ζητημάτων για την έγκαιρη παρέμβαση και την αποφυγή της εισαγωγής στο νοσοκομείο.
  • Παρέχει απλοποιημένη αντιστοίχιση για ζωτική ανταλλαγή πληροφοριών μέσω ασφαλούς ασύρματης σύνδεσης.
  • Παρέχει μετρήσεις SpO2 και ρυθμού παλμών από μικρά έως μεγάλα δάκτυλα, καλή έως κακή διάχυση και σκοτεινούς έως ελαφρούς τόνους δέρματος.

Κάντε λήψη της εφαρμογής NoninConnect χωρίς το iTunes Store της Apple για να παρακολουθείτε και να αποθηκεύετε τις αναγνώσεις SpO2 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

NoninConnect AppNoninConnect App

Στο Medical.gr θα βρείτε το Οξύμετρο Δακτύλου NoninConnect™ Elite 3240. Επισκεφθείτε την σελίδα του προϊόντος για περισσότερες λεπτομέρειες.