Το δευτεροπαθές λεμφοίδημα ενδέχεται να εμφανιστεί μετά από θεραπευτική αγωγή για καρκίνο, όταν αφαιρούνται επεμβατικά οι λεμφαδένες ή υφίστανται βλάβη λόγω ακτινοθεραπείας. Τα παραπάνω εμποδίζουν την ελεύθερη ροή του λεμφικού υγρού μέσω του λεμφικού συστήματος και ενδέχεται να προκαλέσουν συσσώρευση υγρού σε σημεία του σώματος. Το λεμφοίδημα αποτελεί πάθηση, η οποία τείνει να γίνει προοδευτικά χρόνια.

Η Λεμφική αποχέτευση με μάλαξη ή αποσυμφορητική φυσιοθεραπεία αποτελεί μια ειδική μορφή μασάζ της προσβληθείσας περιοχής που αποσκοπεί στην βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των λεμφαγγείων και βοηθά στη μείωση της συσσώρευσης υγρού. Περιλαμβάνει μεγάλες, αργές, απαλές μαλάξεις που τονώνουν τη ροή της λέμφου από την προσβληθείσα περιοχή προς παραπλήσιους ή απόμακρους λεμφαδένες μέσω των υπόλοιπων λεμφαγγείων.

Οι συσκευές του οίκου Huntleigh με την μοναδική λειτουργία LymphAssist ™ αναπαράγουν τις βασικές αρχές της χειροκίνητης αποχέτευσης λεμφικού συστήματος εφαρμόζοντας την παραπάνω μέθοδο μέσω ειδικών αντλιών ρυθμιζόμενης πίεσης αέρα και ενδυμάτων προοδευτικής συμπίεσης.

Η γκάμα των προϊόντων αποτελείται από τις συσκευές Hydroven3, LymphAssist Homecare, & LymphAssist Pro που καλύπτουν όλο το φάσμα από την περίθαλψη στο σπίτι έως την θεραπεία στο ιατρείο ή στο φυσικοθεραπευτήριο, καθώς και πλήρη γκάμα ενδυμάτων για τα άνω ή κάτω άκρα.

Ιδιαίτερα αθόρυβα και με ρυθμιζόμενα χρονικά διαστήματα, είναι κατάλληλα για επαγγελματική αποκατάσταση χρόνιων παθήσεων όπως:

  • Οξέα και χρόνια τραύματα
  • Χρόνια φλεβική ανεπάρκεια.
  • Οιδήματα.

Αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία υγείας, ακόμα και για προσωπική χρήση ύστερα από συμβουλή του θεραπευτή σας.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ