Η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού με τα σωστά χαρακτηριστικά είναι πρώτιστης σημασίας σε κάθε ιατρείο. Από τον κανόνα αυτό δεν εξαιρούνται βέβαια ούτε οι συσκευές καταγραφής της ανθρώπινης θερμοκρασίας, μια παραμέτρου που μερικές φορές η σπουδαιότητά της παραβλέπεται.

Ο συνδυασμός της ακρίβειας μέτρησης, ταχύτητας και κανόνων υγιεινής, είναι το τρίπτυχο των χαρακτηριστικών που οφείλει να εξετάσει ο κάθε επαγγελματίας της υγείας πριν την αγορά ενός επαγγελματικού θερμομέτρου.

Το TYCOS Genius™ 3 αποτελεί μία αξιόπιστη επαγγελματική συσκευή μέτρησης της σωματικής θερμοκρασίας. Χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία Peak Select System και επιτρέπει την ταυτόχρονη παρακολούθηση των καρδιακών παλμών και της αναπνοής. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του αισθητήρα του αυξάνει την ακρίβεια και την επαναληψιμότητα των μετρήσεων που σε συνδυασμό με την δυνατότητα εφαρμογής ειδικών αναλώσιμων καλυμμάτων στο σημείο επαφής με το αυτί διατηρεί ιατρό και ασθενείς ασφαλείς από τον κίνδυνο επιμολύνσεων.

Το Θερμόμετρο Braun Thermoscan Pro6000 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στις υψηλού επιπέδου επαγγελματικές συσκευές μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος. Πέραν του μοντέρνου σχεδιασμού και της υψηλής ακρίβειας που παρέχει, διακρίνεται επίσης για την ταχύτητα των μετρήσεων του (2-3sec). Το απλό πληκτρολόγιο που διαθέτει σε συνδυασμό με την ευδιάκριτη οθόνη του το καθιστούν πλήρως χρηστικό και συμβάλουν στην εξοικονόμηση πολύτιμου χρόνου για κάθε ιατρό.

Αν πάλι οι απαιτήσεις σας είναι ακόμη πιο υψηλές τότε σίγουρα το Θερμόμετρο SureTemp plus 692 της Welch Allyn είναι αυτό που χρειάζεστε. Είναι ικανό να καλύψει κάθε ανάγκη που προκύπτει κατά την εξέταση αφού διαθέτει εξελιγμένους αισθητήρες στόματος, μασχάλης και πρωκτού. Είναι απλό στη χρήση του και διαθέτει εσωτερική μνήμη δίνοντας στον ιατρό την δυνατότητα να ανατρέχει στις τελευταίες μετρήσεις.

Βρείτε τώρα στο Medical.gr το κατάλληλο επαγγελματικό θερμόμετρο που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη.

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΔΩ