Συσκευή Μεσοθεραπείας GTS 192 Gold Derma Roller | Ακίδες 0.25mm


EKA-GTS192.025
7,60
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεσα διαθέσιμο
+
Ποσοτικές Εκπτώσεις:
Αν αυξήσετε την ποσότητα στα αναγραφόμενα τεμάχια, διαφοροποιείται η τιμή μονάδας.:
Ποσότητα 5+ 10+
Τιμή 9,50 9,00

Συσκευή Μεσοθεραπείας GTS 192 Gold Derma Roller

Η θεραπεία του δέρματος με ρολό μεσοθεραπείας (που αναφέρεται επίσης ως skin needling, dermal rolling και micro-needling) πραγματοποιείται με 192 υψηλής ποιότητας ιατρικές μικροβελόνες από τιτάνιο, τοποθετημένες σε έναν μικρό τροχό που κυλάει απαλά πάνω στο πρόσωπο και διεισδύει ανώδυνα στην ανώτερη επιφάνεια του δέρματος. 

Αυτή η απλή αλλά επαναστατική θεραπεία παρέχει πολλαπλά οφέλη: Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η αποτελεσματικότητα των δραστικών συστατικών στα τοπικά εφαρμοζόμενα προϊόντα φροντίδας του δέρματος (όπως η βιταμίνη Α και η C) βελτιώνεται σημαντικά όταν μια παρέμβαση επιτρέπει στα συστατικά αυτά να φτάσουν κάτω από την εξωτερική επιφάνεια του δέρματος.
Τα ρολά μεσοθεραπείας αποδεδειγμένα αυξάνουν την απορρόφηση των ενεργών συστατικών σε κρέμες, λοσιόν και ορούς έως και 1000%. Τα ρολά μεσοθεραπείας  δημιουργούν χιλιάδες μικροκανάλια στο δέρμα που επιτρέπουν την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών- τα κανάλια κλείνουν μετά από αρκετά λεπτά, κλειδώνοντας τα αντιγηραντικά θρεπτικά συστατικά και τα αντιοξειδωτικά.
Τα Skin Rollers διεγείρουν την ανάπτυξη κολλαγόνου που έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών, ρυτίδων, ουλών ακμής και ραγάδων. Το μήκος της μικροβελόνας ποικίλλει σημαντικά μεταξύ των skin rollers, ορισμένα rollers διαθέτουν μικροβελόνες 2 mm ή περισσότερο. Αυτοί έχουν σχεδιαστεί για χρήση με αναισθησία σε κλινικό περιβάλλον.
Η ZGTS προσφέρει το μήκος 0,5 έως 1,5 mm, το οποίο είναι ασφαλές, ανώδυνο και προορίζεται για οικιακή χρήση από ενήλικες καταναλωτές. 

Το medical.gr είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει έναν υψηλής ποιότητας, αποστειρωμένο κύλινδρο μικροβελόνων σε σημαντική έκπτωση και συνιστά τη χρήση του για την ενίσχυση των θετικών αποτελεσμάτων των βραβευμένων προϊόντων για την περιποίηση της επιδερμίδας.
Το micro-needling πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα και το προϊόν αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για 3-4 εβδομάδες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Αγοράστε σε πακέτα των πέντε ή δέκα τεμαχίων για να λάβετε έκπτωση και να διασφαλίσετε ότι έχετε πάντα μια συσκευή στη διάθεσή σας. 

Φυσίγγια Dr.Pen:
0.25mm
Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
Dr.Pen - EKAI
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση

Έντυπο Προϊόντων (GTS192.pdf, 258 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν