Αναλυτής Ταινιών Ούρων Siemens Clinitek Status

RAT-BDE-10379679
744,00
(με ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Αναλυτής Ταινιών Ούρων Siemens Clinitek Status

Ακριβή αποτελέσματα στην ανάλυση ούρων

Ο αναλυτής ταινιών ούρων Clinitek Status της Siemens αποτελεί μια φορητή συσκευή ανάγνωσης των ταινιών ουρών Bayer και της κασέτας ανοσοχρωματογραφίας Clinitest. Δεν απαιτείται ειδική εκπαίδευση για τη χρήση αυτής της συσκευής.
Πολλές διαφορετικές ταινίες ούρων Bayer (π.χ., 10 Multistix ® SG) είναι συμβατές με τον αναλυτή καθώς και το hCG Clinitest (τεστ κυήσεως).
Ο αναλυτής μπορεί να ρυθμιστεί για απλή ή εξειδικευμένη χρήση.

Quick Test: Εισάγετε απλά μια ταινία ούρων ή μια κασέτα Clinitest στον αναλυτή και το αποτέλεσμα να εξαχθεί σε δευτερόλεπτα.
Full Test: Εισάγετε ID χειριστή, Όνομα ασθενούς και ID ασθενούς. Κάθε παραπάνω πληροφορία θα τυπωθεί μαζί με τα αποτελέσματα των δοκιμών.

Η οθόνη αφής εμφανίζει οδηγίες και σας καθοδηγεί κατά την διάρκεια λειτουργίας του αναλυτή. Επιπλέον πληροφορίες μπορούν να εισαχθούν μέσω της οθόνης αφής.

Βαθμονόμηση
Δεν απαιτείται βαθμονόμηση. Το όργανο αυτοελέγχεται κάθε φορά που τίθεται σε λειτουργία. Στη συνέχεια, κάθε φορά που εκτελείται μια δοκιμασία, η συσκευή βαθμονομείται αυτόματα.

Πώς λειτουργεί
Οι δοκιμές ξεκινούν αυτόματα είτε όταν η ταινία ούρων ή η κασέτα έχει επιλεγεί στην κύρια οθόνη του μενού και έχει εισαχθεί το δείγμα. Ανιχνεύει οποιαδήποτε πιθανή αλλοίωση του δείγματος και εκτυπώνει αναφορά για πιθανό μη σωστό αποτέλεσμα. Ελέγχει τις ταινίες εξέτασης για τα επίπεδα υγρασίας. Ακολουθεί αυτόματη αναγνώριση των ταινιών εξέτασης, χωρίς παρέμβαση του χρήστη. Άμεσα αποτελέσματα, σε ένα λεπτό & αυτόματη εμφάνιση ή εκτύπωση των αποτελεσμάτων στο τέλος της ανάλυσης ή μεταφοράς του σε Η/Υ μέσω ειδικής διεπαφής.

Μενού
Αναλογία λευκωματίνης προς κρεατινίνη για την ανίχνευση πρώιμων νεφρικής νόσου σε διαβητικούς ασθενείς.
Αναλογία πρωτεΐνης προς κρεατινίνη για την ανίχνευση πρώιμης νεφροπάθειας σε ασθενείς υψηλού κινδύνου.
Τεστ εγκυμοσύνης hCG μέσω της ‘κασέτας’ CLINITEST® hCG

Ημιποσοτικές δοκιμές μέτρησης
Εξετάσεις ούρων : Λευκωματίνη, Χολερυθρίνη, Κρεατινίνη, Γλυκόζη, Κετόνη, Λευκοκύτταρα, Νιτρώδες, pH, Πρωτεΐνη, Ειδικό Βάρος, Ουροχολινογόνο.
Εξέταση Νεφρικής Νόσου: Αναλογία Λευκωματίνης πρός Κρεατινίνη
Εξέταση Εγκυμοσύνης: Ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (hCG)

Διαστάσεις: 27,2×17,1×15,8cm
Βάρος: 1.6Kg

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Techno Medica
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (ClinitekStatusth.pdf, 142 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν