Φορητή Συσκευή Αυτόματης Συλλογής Αίματος Haiim

WIN-HD-001
899,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεση Παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 Ημέρες
+

Φορητή Συσκευή Αυτόματης Συλλογής Αίματος Haiim

Πρωτοποριακή συσκευή αιμοληψίας μικρού όγκου αίματος από το δάχτυλο

Η συσκευή Haiim είναι η πρώτη συσκευή παγκοσμίως, η οποία μπορεί να κάνει αυτόματη λήψη δείγματος αίματος μικρού όγκου από το δάχτυλο.

Με ένα μικρό τρύπημα του δακτύλου, η συσκευή είναι ικανή να συλλέξει πλήρως αυτοματοποιημένα και με ασφάλεια 150-500μl σε χρόνο 2 λεπτών. Έτσι μειώνεται η ταλαιπωρία των ασθενών και το στρες, ιδίως όταν απαιτούνται συχνές δειγματοληψίες αίματος για παρακολούθηση της υγείας τους.

Μόλις τρυπηθεί η άκρη του δακτύλου, το τοποθετούμε απλώς επάνω στο ειδικό πώμα του μικροφιαλιδίου χωρίς να ασκείται πίεση και με το πάτημα ενός πλήκτρου (Start) το αίμα αναρροφάται αυτόματα και αποθηκεύεται μέσα στο φιαλίδιο, έως ότου ολοκληρωθεί η συλλογή του.

Η συσκευή Haiim είναι εξαιρετικά απλή στην χρήση και απολύτως φορητή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε, από οποιονδήποτε.

Αποτελεί ιδανικό τρόπο συλλογής αίματος για την πραγματοποίηση τακτικών εργαστηριακών και ερευνητικών αναλύσεων, σε ασθενείς όπου είναι δύσκολη η αιμοληψία λόγω του φλεβικού τους συστήματος και γενικά όπου απαιτείται μικρό δείγμα αίματος προς ανάλυση όπως:

  • Γενετικά τεστ (PCR, NGS).
  • Αλλεργικά τεστ.
  • Χρήση ταινιών ταχέως προσδιορισμού ανοσοσφαιρινών (IgG, IgA και IgM) για διαλογή ασθενών με μολυσματικές ασθένειες και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.
  • Προσδιορισμός καρδιακού ισοενζύμου της κινάσης της κρεατίνης Ck-MB και της τροπονίνης cTnl.

Γενικά

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
Winnoz
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση

Έντυπο Προϊόντων (Haiim_Brochure-EN.pdf, 4,894 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Εφαρμογών (Winnoz_Haiim_Applications.pdf, 1,195 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν