Λιπομετρητής Seca mBCA

SEC-5157021099
(10.362,90 + ΦΠΑ)
12.850,00 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Λιπομετρητής Seca mBCA

Seca mBCA 515 - Ο ιατρικός Αναλυτής Σύστασης του Σώματος (Λιπομετρητής) είναι o πρώτος και μοναδικός αναλυτής της σύστασης του σώματος, που έχει σχεδιαστεί για ιατρική χρήση, και μπορεί να συγκρίνει τα αποτελέσματά του με την ισχύουσα επιστημονική πρότυπη μέθοδο DEXA.

Ο Λιπομετρητής Seca mBCA (515), Ιατρικός Αναλυτής Σύστασης του Σώματος (medical Body Composition Analyzer) "διασπά" την μέτρηση του βάρους σε πολλαπλά τμήματα (πολυσυχνοτική μέτρηση), κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην ιατρική φροντίδα, δηλαδή, την λιπώδη μάζα (FM) και τη μη-λιπώδη μάζα (FFM), το συνολικό νερό του σώματος (TBW), το εξωκυτταρικό νερό (ECW), την σκελετική μυϊκή μάζα (SMM) και τον άπαχο μαλακό ιστό (LST).
Αυτή η διαφοροποίηση καθιστά τη seca mBCA την μοναδική συσκευή στον κόσμο που διακρίνει το TBW από το ECW και μετρά την SMM έναντι της LST.
Περισσότερες συχνότητες.
Ο Λιπομετρητής
seca mBCA μετρά σε πολύ περισσότερες συχνότητες από οποιαδήποτε άλλη αντίστοιχη συσκευή. Για να είμαστε ακριβείς, 19 ξεχωριστές συχνότητες: 1, 1.5,2, 3, 5, 7.5, 10, 15, 20, 30, 50, 75, 100, 150, 200, 300, 500, 750, 1,000 kHz.
Υψηλή επαναληψιμότητα αποτελεσμάτων.
Τα αποτελέσματα του λιπομετρητή seca mBCA διακρίνονται από την υψηλή επαναληψιμότητά τους και την απαράμιλλη υψηλή ιατρική τους ακρίβεια. Ένας λόγος γι’αυτό είναι ο μοναδικός σχεδιασμός στήριξης, ο οποίος εγγυάται ότι τα χέρια του ασθενούς διατηρούνται πάντα στην ίδια γωνία προς το σώμα. Τα ηλεκτρόδια χειρός, σε αντίθεση με τα αυτοκόλλητα ηλεκτρόδια, είναι πάντα στην ίδια θέση.
Μ
εγάλη και επίπεδη πλατφόρμα για ακριβή ζύγιση έως 300 κιλά.
Καμία άλλη αντίστοιχη συσκευή δεν έχει τόσο μεγάλη και επίπεδη πλατφόρμα όπως ο λιπομετρητής seca mBCA 515. Είναι κατασκευασμένη από γυαλί ασφαλείας το οποίο είναι εύκολο να καθαρίζεται. Με έναν εργονομικό και φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό, η seca mBCA 515 επιτρέπει εύκολη πρόσβαση και μεγάλο βάρος ασθενούς.
Σύντομος χρόνος μέτρησης.
Όσο πιο γρήγορα γίνεται μια μέτρηση ΒΙΑ, τόσο πιο εύκολη είναι η διαδικασία για τον ασθενή και το ιατρικό προσωπικό. Η ταχύτητα είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί ο ασθενής απαιτείται να μένει ακίνητος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μέτρησης. Ευτυχώς, μια μέτρηση ΒΙΑ με τη seca mBCA 515 διαρκεί λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα.
Ανάλυση & Ερμηνεία 6 διαφορετικών παραμέτρων υγείας
Οι
έξι αναλυτικές ενότητες του λιπομετρητή seca mBCA 514 προσφέρουν στο χρήστη αμέτρητες επιλογές. Με κλάσματα ακριβείας όπως η λιπώδης μάζα προς το βάρος ή το εξωκυτταρικό προς το ενδοκυτταρικό νερό, ο ιατρός έχει στη διάθεσή του ενδείξεις για ιατρικές διαταραχές που παλαιότερα ήταν δύσκολο να διαγνωστούν χωρίς πρόσθετες εξετάσεις. Σημαντικό πλεονέκτημα αποτελεί η γραφική παρουσίαση των αποτελεσμάτων των μετρήσεων, με εύκολα στην κατανόηση γραφήματα και πίνακες.
Ειδικότερα αναλύονται και εμφανίζονται αποτελέσματα για την Ενέργεια του σώματος, τα Υγρά του σώματος, την Λειτουργία/Μεταβολισμό, του Δείκτη Κινδύνου για την Υγεία, για την Βελτίωση/Ανάπτυξη των σωματομετρικών δεικτών καθώς και για την Σύνθετη Αντίσταση που παρουσιάζει το σώμα στην διέλευση του ρεύματος μέτρησης.
Επιστημονική Εγκυρότητα
Ο Λιπομετρητής seca mBCA και το λογισμικό seca analytics mBCA 115 λαμβάνουν υπ’όψη τις ακόλουθες τιμές αναφοράς για την ανάλυση και την ερμηνεία των μετρήσεων:
- Συνολικό νερό σώματος (TBW): seca 2011
- Εξωκυτταρικό νερό (ECW): seca 2011- Λιπώδης μάζα (FM): Gallagher et al. 2000
- Μη-λιπώδης μάζα (FFM): seca 2011
- Δαπάνη ενέργειας κατά την ανάπαυση για ενήλικες: Müller et. al. 2004, Liu et al. 1995, Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO)/WHO/United Nations University (UNU) 2004 et al. 1994 (illustration), seca 2011 (τιμές αναφοράς)
- Δείκτες λιπώδους μάζας
(FFMI/FMI): Piccoli et al. 1994 (εικονογραφία), seca 2011 (τιμές αναφοράς)
- Μάζα σκελετικού μυός
mass (SMM): Kim et al. 2002
- Βιοηλεκτρική Ανάλυση Αντίστασης Φορέα
(BIVA): Piccoli
- Ανταλλαγή ενέργειας
/θερμιδικά ισοδύναμα: Wishnofsky 1958
- Μεταβολικό σύνδρομο
: International Diabetes Federation (IDF) 2006, National Cholesterol Education Program – Adult Treatment Panel III (NCEP-ATP III) 2001
- Διαγράμματα εκατοστημορίου για παιδιά: Centers for Disease Control and Prevention (CDC) 2000, World Health Organization (WHO) 2007, Kromeyer-Hauschild et al. 2001 Inokuchi et al. 2007
- 10-ετής κίνδυνος στεφανιαίας νόσου: Framingham Score, Wilson et al.1998, Prospective Cardiovascular Münster (PROCAM) Assmann et al. 2002, SCORE Conroy et al. 2003
- Περίμετρος μέσης για παιδιά: Fernandez et al. 2004
- Κατανάλωση ενέργειας κατά την ανάπαυση για παιδιά: Müller et al. 2004

Κατεβάστε τα έντυπα στο Πεδίο/Καρτέλα (Prospectus - Οδηγίες Χρήσης) για να δείτε πως ο Seca mBCA θα συμβάλει στην πράξη, στην διαχείριση του βάρους στο διαιτολογικό σας ιατρείο, στην παρακολούθηση της γενικής υγείας των ασθενών σας, στην αθλητική ιατρική καθώς και στις μονάδες Αιμοκάθαρσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα παρουσίασης του προϊόντος, mBCA.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να έχετε πλήρη ενημέρωση για το συγκεκριμένο προϊόν και να προγραμματίσετε την επίδειξή του στο χώρο σας.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Seca
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ζυγού

Μέγιστο Βάρος Ζύγισης:
300 kg
Διαβάθμιση:
50 g < 150 kg > 100 g
Τύπος Δικτύωσης:
  • Τεχνολογία Seca 360° Wireless
  • EMR Ready
Διαστάσεις:
976 x 1,251 x 828 mm
Βάρος Συσκευής:
36 kg
Τροφοδοσία:
Τροφοδοτικό Ρεύματος
Approval Class Category :
Class ΙΙΙ
Τύπος Ζυγού:
Ζυγός Λιπομετρητής
Είδος Ζυγού:
  • Ψηφιακός

Έντυπο Προιόντος (mBCA_115_INT_gr.pdf, 2,274 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

mBCA στην πράξη (mBCA-515_general-health_gr.pdf, 430 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

mBCA στην πράξη (mBCA-515_adaption-weight-management_INT-gr.pdf, 433 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

mBCA στην πράξη (mBCA-515_adaption-sports-medicine_INT_gr.pdf, 458 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

mBCA στην πράξη (mBCA-515_hospital-nutrition_gr.pdf, 481 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Αξιολόγηση μεθόδου ΒΙΑ (EJCN_BIA_method.pdf, 2,819 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Clinical Nutrition Μελέτη (ESPEN_recommendation_diagnostic_criteria_Malnutrition..pdf, 433 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Ο seca mBCA είναι η μόνη συσκευή ΒΙΑ που διαθέτει κατηγοριοποίηση Ιατροτεχνολογικού Μηχανήματος με συγκριτικές του «Χρυσού Κανόνα» (MRI & DEXA) μελέτες. Ακόμα και οι μικρότερες αλλαγές στη σύνθεση του σώματος μπορούν να ανιχνευθούν, γεγονός που κάνει πολύ πιο εύκολη την επιλογή της σωστής θεραπείας.

Ο seca mBCA είναι αποδεδειγμένo διαγνωστικό εργαλείο για τη μείωση του βάρους. Με τη χρήση της ανάλυσης βιοεμπέδησης, η συσκευή μπορεί να καθορίσει τη σύνθεση του σώματος γρήγορα και μη επεμβατικά.

Η επιστημονική επάρκεια και η προσωπικότητα του διατροφολόγου είναι αναμφισβήτητα τα κυρίαρχα κομμάτια του παζλ της επιτυχίας ενός διαιτολογικού γραφείου. Παράλληλα όμως είναι εξίσου σημαντικό, ο κάθε επιστήμονας να επιλέξει τον σωστό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που θα συνδράμει το επιστημονικό του έργο και θα του παρέχει αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες.

Το σπλαχνικό λίπος είναι λίπος που αποθηκεύεται γύρω από διάφορα σημαντικά όργανα στη κοιλιακή χώρα, όπως το ήπαρ, το πάγκρεας και τα έντερα.

Σχετικά Προϊόντα