Καθορίζοντας νέα πρότυπα στην ακρίβεια της μέτρησης, στην αποδοτικότητα αλλά και στην τιμή.

Η νέα ζυγαριά Seca 777 έρχεται για να εμπλουτίσει τη σειρά των επαγγελματικών ζυγών με το νέο αυτό μοντέλο, με νέα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα!

Σχεδιασμένη για να είναι ανθεκτική και σταθερή, η Seca 777 έχει μεγάλη δυνατότητα ζύγισης εώς και 250 κιλά, που σε συνδυασμό με τη μεγάλη πλατφόρμα που έχει, επιτρέπει την ασφαλή ζύγιση παχύσαρκων ασθενών. Το αναστημόμετρο είναι σταθερά στερεωμένο και παρέχει εύρος μέτρησης κατάλληλο για όλες τις ειδικότητες ιατρών: από παιδίατρους με μικρά παιδιά μέχρι διαιτολόγους με ψηλούς παχύσαρκους ανθρώπους.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφαλή μετακίνησή της ζυγαριάς σας πια! Η Seca 777 έχει τροχούς με επίστρωση από καουτσούκ κι ενσωματωμένη λαβή στην κεφαλή ώστε να μπορεί να μετακινηθεί εύκολα και με ασφάλεια!


Αν ψάχνετε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας ώστε να υπάρχει συνδεσιμότητα με τα προγράμματα EMR σας, τότε ο ζυγός Seca 787 και ο Seca 797 είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή για σας! Οι ζυγαριές Seca 787 και ο Seca 797 μπορούν να ενσωματωθούν στο δικό σας σύστημα πληροφοριών μέσω του υπάρχοντος δικτύου. Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι μετρήσεις μπορούν να σταλούν απευθείας στο Ηλεκτρονικό Ιατρικό Αρχείο σας (EMR), όπου όλοι οι χρήστες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο, αυξάνεται η αξιοπιστία της διαδικασίας αφού δεν χρειάζεται να περνάτε μετρήσεις χειροκίνητα κι εξαλείφετε την πιθανότητα σφάλματος.

Προπαραγγείλτε τώρα το νέο ζυγό Seca 777 κι εξοικονομίστε χρόνο και χρήμα, καθώς βρίσκεται σε έκτπωση 20% για περιορισμένο χρόνο!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΔΩ