Η επιστημονική επάρκεια και η προσωπικότητα του διατροφολόγου είναι αναμφισβήτητα τα κυρίαρχα κομμάτια του παζλ της επιτυχίας ενός διαιτολογικού γραφείου.

Παράλληλα όμως είναι εξίσου σημαντικό, ο κάθε επιστήμονας να επιλέξει τον σωστό ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που θα συνδράμει το επιστημονικό του έργο και θα του παρέχει αξιόπιστες και ασφαλείς υπηρεσίες. Η επιλογή επώνυμου, με πιστοποιητικά και εγγυήσεις εξοπλισμού, είναι τόσο σημαντική όσο και η επιλογή της εταιρείας με την οποία θα αποφασίσει να συνεργαστεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 25 χρόνια, η κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία κατασκευής ιατρικών ζυγών στον κόσμο - ποιος επαγγελματίας της υγείας δεν γνωρίζει την seca? – έχει εμπιστευθεί την Sigma Medical ως αποκλειστικό αντιπρόσωπό της για την Ελλάδα.

Εδώ και 5 έτη έχει σχεδιάσει και κυκλοφορήσει με ιδιαίτερη επιτυχία τον πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα, Αναλυτή Σύστασης Σώματος που πληροί όλα τα κριτήρια έτσι ώστε να χαρακτηρίζεται ως Ιατροτεχνολογικό Είδος. Ο seca mBCA «κουβαλάει» μια πλειάδα ιατρικών μελετών που τον καθιστούν εφάμιλλο της ακρίβειας των Gold Standard μεθόδων στον προσδιορισμό των κύριων παραμέτρων. Αν αναζητούσατε «συνεργάτη» δεν θα επιλέγατε τον καλύτερο?

Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού και θα έχετε μια πλήρη επίδειξη όλων των δυνατοτήτων του seca mBCA στο χώρο σας.

Κλείστε Ραντεβού

Για τις κατ’ οίκων επισκέψεις σας επιλέξετε την φορητή εκδοχή του seca mBCA τον λιπομετρητή seca mBCA 525. Συνδυάστε τον με την πιο αξιόπιστη φορητή ζυγαριά την seca 877 & το φορητό αναστημόμετρο seca 217, και θα σας κάνουμε δώρο την τσάντα μεταφοράς για να τα έχετε συνεχώς μαζί σας!

Αν πάλι αναζητάτε την κατάλληλη ζυγαριά για το γραφείο σας, εμπιστευτείτε την seca 703 με δυνατότητα ζύγισης μέχρι 300 κιλά και ακρίβεια 50 γραμμαρίων.

Πολύτιμος βοηθός στο έργο της ολοκληρωμένης προσέγγισης των ασθενών σας θα αποδειχτεί ο Ανιχνευτής Υδρογόνου στον εκπνεόμενο αέρα, Gastro+ της Βρετανικής εταιρείας Bedfont, η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών ανίχνευσης της αναπνοής. Θα ανιχνεύσετε άμεσα και με ακρίβεια τις πιθανές δυσανεξίες των πελατών σας.

Στην Sigma Medical είμαστε παθιασμένοι με την Ιατρική Τεχνολογία. Υποστηρίζουμε με συνέπεια εδώ και 25 χρόνια χιλιάδες επαγγελματίες της υγείας με αξιόπιστες εγκαταστάσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Γνωρίστε μας!