Η HEINE και πάλι πρωτοπορεί!

Αυτή τη φορά στα χωνάκια ωτοσκοπίων μιας χρήσης.
Τα νέα χωνάκια (tips) ωτοσκοπίων Heine AllSpec είναι πλέον κατασκευασμένα από εξ’ ολοκλήρου ανακυκλωμένο πλαστικό.

Σε στενή συνεργασία με ειδικούς στην κατασκευή πλαστικών υψηλής ποιότητας, η HEINE είναι ο πρώτος, παγκοσμίως, κατασκευαστής ιατροτεχνολογικών ειδών, που κατάφερε να εφαρμόσει μια διαδικασία ανακύκλωσης για τα χωνάκια ωτοσκοπίων μιας χρήσης: τα πεταμένα ψυγεία μετατρέπονται σε αξεσουάρ για ιατρική συσκευή.
Μια δύσκολη πρόκληση, καθώς ισχύουν ιδιαίτερα αυστηροί κανονισμοί για προϊόντα που έρχονται σε άμεση επαφή με ασθενείς κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης.

Πώς η HEINE εξοικονομεί τόνους CO2 από την κατασκευή των EcoTips.
Χρησιμοποιώντας πλαστικό από πεταμένα ψυγεία. Ανακυκλώνοντας αυτά τα ψυγεία με ελεγχόμενο τρόπο, προστατεύεται το περιβάλλον από επιπλέον 1.996 τόνους CO2 ετησίως. Αυτό αντιστοιχεί σε 62 εκατομμύρια χιλιόμετρα σιδηροδρομικών ταξιδιών ανά άτομο, που ισοδυναμεί με ταξίδια περίπου 1.400 φορές σε όλο τον κόσμο.

Κάνε κάτι σωστά ή μην το κάνεις καθόλου.
Επιλέχθηκε σκόπιμα αυτό το είδος πλαστικού γιατί οι φθοροχλωράνθρακες (CFC), οι οποίοι είναι εξαιρετικά επιβλαβείς για το κλίμα, δεσμεύονται όταν ανακυκλώνονται τα ψυγεία. Αυτό εξηγεί το μεγάλο ισοδύναμο CO2 των σχεδόν 2.000 τόνων ετησίως.


Εξοικονόμηση ακόμη και μέσω πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας.
Επιπλέον, τώρα πια, τα EcoTips κατασκευάζονται σε ένα νέο μηχάνημα που απαιτεί μόνο τη μισή ηλεκτρική ενέργεια. Πράσινη ηλεκτρική ενέργεια, φυσικά!
Παρεμπιπτόντως, το καλούπι έγχυσης για τα EcoTips έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παράγονται 0,0 γραμμάρια απορριμμάτων κατά την παραγωγή.

Λιγότερο για ακόμη περισσότερο.
Τέλος, τα EcoTips συσκευάζονται σε αλεύκαστο χαρτόνι, το οποίο εκτυπώνεται με ένα μόνο χρώμα αντί για τέσσερα.
Ανακυκλώστε τις μικρές πλαστικές συσκευασίες των EcoTips. Έτσι, ίσως αποκτήσουν και αυτές μια δεύτερη ζωή!


Όπως πριν. Μόνο καλύτερα.
Το νέο, βιώσιμο πλαστικό, πληροί όλες τις ιδιαίτερα αυστηρές απαιτήσεις στον τομέα των αξεσουάρ ιατρικών συσκευών.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η Heine αποτελεί σταθερό παγκόσμιο πρωταθλητή από αυτή την άποψη. Η σταθερά υψηλή ποιότητα στην παραγωγή παίζει καθοριστικό ρόλο. Μόνο έτσι επιτυγχάνεται υψηλή ακρίβεια, όχι μόνο μία, αλλά χίλιες φορές.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την εμμονή στην ποιότητα στη σελίδα Quality made in Germany.

Επίσης καλή επιλογή για μικρό αποτύπωμα CO2 !
Εναλλακτικά, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε τα χωνάκια ωτοσκοπίων πολλαπλών χρήσεων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές και να επανεπεξεργαστούν εύκολα!
Διατίθεται στα ακόλουθα μεγέθη: 2,4 mm ∅ , 3 mm ∅ , 4 mm ∅ και 5 mm ∅ .