Πολυμηχάνημα Αισθητικής Σώματος & Προσώπου iBeauty Mate


IBE-M100
4.980,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Άμεσα διαθέσιμο
+

Πολυμηχάνημα Αισθητικής Σώματος & Προσώπου iBeauty Mate

Τεχνολογία νέας γενιάς - αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο πολυμηχάνημα αισθητικής. Η πολυ-συσκευή αισθητικής σώματος & προσώπου iBeauty Mate είναι μια επαγγελματική συσκευή για ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες, όπως έγχυση οξυγόνου, μεσοθεραπεία με νανοβελόνες, μικροδερμοαπόξεση και πολλά άλλα.

Προσαρμοσμένες θεραπείες: Η πολυ-συσκευή αισθητικής σώματος & προσώπου iBeauty Mate θέτει τη δύναμη των επαγγελματικών θεραπειών ομορφιάς ακριβώς στα χέρια σας. Οι πελάτες σας μπορούν να προσαρμόζουν τις ρουτίνες ομορφιάς τους στις μοναδικές τους ανάγκες με προσαρμόσιμα προφίλ χρήστη και βήμα προς βήμα θεραπείες για διάφορα μέρη του σώματος.

Ασφάλεια και ευκολία: Αξιόπιστος Ευρωπαίος κατασκευαστής. Έχουμε διασφαλίσει ότι η συσκευή  iBeauty Mate  είναι ασφαλής και φιλική προς τον χρήστη. Επιπλέον, ο συμπαγής σχεδιασμός της την καθιστά ιδανική για ταξίδια για εσάς και τους πελάτες σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να προσφέρετε στους πελάτες σας μια επαναστατική λύση ομορφιάς.

Ανακαλύψτε όλες τις θεραπείες ομορφιάς του iBeauty Mate

Το iBeauty Mate προσαρμόζει τις θεραπείες σε συγκεκριμένες ζώνες του σώματος, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες και οδηγίες βήμα προς βήμα στη φιλική προς το χρήστη οθόνη.

Ενδοδερμικό Μασάζ

  • Το Endermomassage είναι μια καινοτόμος θεραπεία ομορφιάς που χρησιμοποιεί μηχανικό μασάζ και αναρρόφηση για να στοχεύσει την κυτταρίτιδα, να βελτιώσει τον τόνο του δέρματος και να ενισχύσει το περίγραμμα του σώματος. Αυτή η μη επεμβατική μέθοδος περιλαμβάνει μάλλαξη και ανύψωση του δέρματος, διάσπαση των εναποθέσεων λίπους και προώθηση της λεμφικής παροχέτευσης για μια πιο λεία και σφριγηλή εμφάνιση.

Μικροδερμοαπόξεση Διαμαντιών

  • Η μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια είναι μια μη επεμβατική διαδικασία περιποίησης του δέρματος που χρησιμοποιεί ένα ραβδί με σωματίδια διαμαντιού για την απολέπιση και την αναζωογόνηση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή μικροδερμοαπόξεση με βάση τους κρυστάλλους, αυτή η προηγμένη τεχνική χρησιμοποιεί αιχμές διαμαντιών για να τρίψει απαλά το δέρμα, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τις ακαθαρσίες και προωθώντας την αναγέννηση υγιέστερου δέρματος.

Έγχυση Οξυγόνου

  • Η έγχυση οξυγόνου είναι μια θεραπεία φροντίδας του δέρματος που έχει σχεδιαστεί για να αναπληρώνει και να αναζωογονεί το δέρμα με την παροχή ενός συμπυκνωμένου ρεύματος καθαρού, υπό πίεση οξυγόνου απευθείας στο πρόσωπο. Αυτή η μη επεμβατική διαδικασία εκτελείται συχνά σε συνδυασμό με ορούς ή πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά συνθέσεις που είναι προσαρμοσμένες για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων του δέρματος.

Μικροδερμοαπόξεση με Οξυγόνο

  • Το Oxybrasion είναι μια προηγμένη θεραπεία φροντίδας του δέρματος που συνδυάζει τα οφέλη της θεραπείας με οξυγόνο με τη μικροδερμοαπόξεση. Αυτή η μη επεμβατική διαδικασία περιλαμβάνει τη χρήση μιας εξειδικευμένης συσκευής που παρέχει ταυτόχρονα ένα ρεύμα καθαρού οξυγόνου και πραγματοποιεί ήπια απολέπιση μέσω μικροδερμοαπόξεσης.

Επιφανειακή Κινητική Μάλαξη

  • Το επιφανειακό κινητικό μασάζ είναι μια θεραπευτική τεχνική που περιλαμβάνει την εφαρμογή ήπιων και επιφανειακών κινήσεων στους μαλακούς ιστούς του σώματος, εστιάζοντας στα εξωτερικά στρώματα των μυών και των συνδετικών ιστών. Σε αντίθεση με το βαθύ μασάζ ιστών, η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί ελαφρότερη πίεση και ευρείες κινήσεις, με στόχο την ενίσχυση της χαλάρωσης, τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την ανακούφιση από την ένταση στα επιφανειακά στρώματα των μυών.

Μεσοθεραπεία με Νανοβελόνες

  • Η μεσοθεραπεία με νανοβελόνες είναι μια προηγμένη τεχνική περιποίησης του δέρματος που περιλαμβάνει τη χρήση εξαιρετικά λεπτών βελονών, συχνά σε νανοκλίμακα, για την παροχή στοχευμένων συστατικών περιποίησης του δέρματος απευθείας στο δέρμα.

Θεραπεία με LED

  • Η θεραπεία LED είναι μια μη επεμβατική τεχνική περιποίησης του δέρματος που χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μήκη κύματος φωτός για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος. Χρησιμοποιούνται διαφορετικά χρώματα φωτός LED, το καθένα με μοναδικές ιδιότητες. Αυτή η ευέλικτη και ήπια θεραπεία χρησιμοποιείται συνήθως για τη βελτίωση της υφής του δέρματος, τη μείωση των λεπτών γραμμών και τη βελτίωση της συνολικής υγείας του δέρματος.

Επαγγελματικές οδηγίες βήμα προς βήμα για διάφορα μέρη του σώματος

Το λογισμικό iBeauty Mate προτείνει θεραπείες για συγκεκριμένες ζώνες του σώματος. Μπορείτε να εστιάσετε τη θεραπεία σας σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και να μεγιστοποιήσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Εγγύηση:
1 Έτος
Κατασκευαστικός Οίκος:
iBeauty Mate
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση

Τεχνικά Χαρακτηριστικά (IBEAUTY_MATE_TECHNICAL_DATA.pdf, 3,671 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Έντυπο Προϊόντων (IBEAUTY_MATE_eng.pdf, 2,004 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν