Κασέτα CHEM 8 Ηλεκτρολυτών Αίματος iStat | 25τμχ

ABB-03P91-25
540,00
(Συμπ/ται ΦΠΑ)
Κατόπιν Παραγγελίας
+

Κασέτα CHEM 8 Ηλεκτρολυτών Αίματος iStat

Η προηγμένη τεχνολογία κασετών ηλεκτρολυτών αίματος i-STAT βελτιστοποιεί την παραδοσιακή τεχνολογία του εργαστηρίου, αλλά περιέχει πολλά από τα συστατικά που βρίσκονται σε πολύπλοκα συστήματα ελέγχου εργαστηρίων.
Κάθε κασέτα ηλεκτρολυτών αίματος του αναλυτή iStat περιέχει χημικώς ευαίσθητους βιοαισθητήρες σε ένα τσιπ πυριτίου που είναι διαμορφωμένο να εκτελεί συγκεκριμένες δοκιμές.
Για να εκτελεστεί μια δοκιμή, εφαρμόζονται 2 έως 3 σταγόνες αίματος σε μια κασέτα, η οποία στη συνέχεια εισάγεται στο φορητό αναλυτή αερίων αίματος i-STAT.
Πριν από τη διεξαγωγή κάθε δοκιμής, κάθε κασέτα ενεργοποιεί μια σειρά προκαθορισμένων διαγνωστικών ελέγχων ποιότητας, από την παρακολούθηση της ποιότητας του δείγματος έως την επικύρωση του αντιδραστηρίου.

Η κασέτα Ηλεκτρολυτών Αίματος CHEM 8 του αναλυτή iStat μετρά τις παρακάτω παραμέτρους:
Νάτριο (Na), Κάλιο (K), Ιονισμένο Ασβέστιο (iCa), Αιματοκρίτη (Hct), Αιμοσφαιρίνη (Hgb), TCO2, Γλυκόζη (Glu), Άζωτο Ουρίας Αίματος (BUN) & Κρεατινίνη (Crea)

Η τιμή αφορά σε κουτί με 25 κασέτες CHEM 8.

Προκειμένου οι κασέτες να παραδίδονται με την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής, η παράδοση γίνεται μόνον κατόπιν παραγγελίας και συνήθως σε διάστημα 1-3 ημερών.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Abbott
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Επίδειξη λειτουργίας

Φορητός Αναλυτής Αίματος I-Stat (Istat_.pdf, 650 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Κασέτες εξέτασης (Cartridge_Brochure.pdf, 1,724 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν