Αναίμακτο Χολερυθρινόμετρο KJ-8000

KJN-KJ8000
(2.403,22 + ΦΠΑ)
2.979,99 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Αναίμακτο Χολερυθρινόμετρο KJ-8000

Αναίμακτο διαδερμικό Χολερυθρινόμετρο KJ-8000

Η Υπερχολερυθριναιμία είναι μια συχνή πάθηση σε νεογέννητα βρέφη και μπορεί να προκαλέσει ίκτερο αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά. Ως εκ τούτου, η χολερυθρίνη στα νεογέννητα θα πρέπει να ελέγχεται άμεσα και εύκολο έτσι ώστε να εντοπιστεί και να θεραπευτεί έγκαιρα.
Η επανειλημμένη δειγματοληψία αίματος για τη μέτρηση χολερυθρίνης στον ορό είναι επίπονη και είναι η αιτία stress για το βρέφος, ενώ παράλληλα αυξάνει τον φόρτο εργασίας του νοσηλευτικού προσωπικού, και βέβαια, δεν είναι εύκολα αποδεκτή από τους γονείς.

Το αναίμακτο διαθερμικό Χολερυθρινόμετρο KJ-8000 χρησιμοποιεί οπτικές ίνες, φωτοηλεκτρικά στοιχεία και εξελιγμένη τεχνική επεξεργασίας πληροφοριών.

Είναι μικρό και ελαφρύ. Με απλή επαφή του ανιχνευτή στο μέτωπο του μωρού η συγκέντρωση της χολερυθρίνης στον ιστό του δέρματος θα εμφανιστεί αμέσως στην οθόνη της συσκευής.

Η πρότυπη συσκευή για τη μέτρηση της χολερυθρίνης είναι η υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης (HPLC). Ωστόσο, αυτό απαιτεί ακριβό εξοπλισμό και είναι διαθέσιμη σε ελάχιστα κέντρα. Σύμφωνα με μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ, η διαδερμική χολερυθρίνη (T cB) έχει παρόμοια, αν όχι καλύτερη, ευαισθησία και ακρίβεια ως προς την ολική χολερυθρίνη ορού (TSB) όταν σε συγκριθεί με την υγρή χρωματογραφία υψηλής απόδοσης (HPLC 1).

Η μέτρηση της χολερυθρίνης με «διαδερμική τεχνική» είναι γρήγορη και απλή, και είναι εύκολο να εκτελεστούν επαναλαμβανόμενες μετρήσεις στη διάρκεια του χρόνου, μειώνοντας έτσι την πιθανότητα σφάλματος.
Οι διαδερμικές μετρήσεις (TcB) με tο αναίμακτο διαθερμικό Χολερυθρινόμετρο KJ-8000 θα καλύψουν τις περισσότερες ανάγκες ελέγχου σε νεογέννητα βρέφη ή μεγαλύτερα των 35 εβδομάδων κύησης, αν και οι μετρήσεις χολερυθρίνης ορού εξακολουθούν να απαιτούνται όταν εφαρμόζεται θεραπεία με φωτοθεραπεία ή μετάγγιση αίματος 2.

Το αναίμακτο χολερυθρινόμετρο KJ-8000 έχει εφαρμογή μόνον σε νεογέννητα βρέφη, μεγαλύτερα των 35 εβδομάδων κύησης και ηλικίας μέχρι 4 εβδομάδων.
Το εύρος (Measurement range) μέτρησης των συσκευών είναι από 0.0 mg/dL to 20.0 mg/dL
Η ακρίβεια μέτρησης (Clinical Data Standard Error of Estimate (SEE)) αντίστοιχα είναι ± 1.5 mg/dL

Αναφορές
1. University of Michigan Health System. Transcutaneous bilirubin measurement is as effective as Laboratory serum bilirubin measurement at detecting hyperbilirubinemia. Evidence-based pediatrics website: (3w).med.umich.edu/pedialricslebm/cats/bili.htm

2. Maisels MJ, et al. Evaluation of a new transcutaneous bilirubinometer. Pediatrics. 2004 Jun;113(6):1628-35

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Kejian
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Jaundice_Meter_KJ-8000.pdf, 785 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα

[Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή]
(1.701,61 + ΦΠΑ) 2.110,00 με ΦΠΑ
(2.250,00 + ΦΠΑ) 2.790,00 με ΦΠΑ