Χολερυθρινόμετρο Draeger JM-105

DRG-JM-105
[Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμή]
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Χολερυθρινόμετρο Draeger JM-105

Η συσκευή αναίμακτου προσδιορισμού της χολερυθρίνης Dräger JM-105 εξασφαλίζει συνεπείς & ποιοτικές μετρήσεις με οικονομικό & αποδοτικό τρόπο σε όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Ως αποτέλεσμα, βελτιστοποιείτε την απόδοση της εργασίας σας, με εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος, παρέχοντας παράλληλα ένα πρότυπο εξαιρετικής περίθαλψης.

Αποτελεσματικός έλεγχος του Ίκτερου

Με τον μετρητή χολερυθρίνης JM-105 μπορείτε να προσδιορίσετε με ακρίβεια τον κίνδυνο εμφάνισης ίκτερου στα βρέφη. Ο αποτελεσματικός έλεγχος μπορεί να μειώσει τα ποσοστά επανελέγχου και τη διάρκεια παραμονής σε νοσηλεία. Έχοντας αξιόπιστα αποτελέσματα σε δευτερόλεπτα και όχι ώρες αυξάνει την ασφάλεια των ασθενών και επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων. Νέα ολοκληρωμένη λειτουργία επισήμανσης σας βοηθά να παρακολουθείτε τους ασθενείς που έχουν ανάγκη από ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα πρωτόκολλα διαχείρισης που ορίζετε.

Εύκολο στη χρήση, εύκολο για όλους

Το χολερυθρινόμετρο JM-105 διευρύνει την έννοια της ευκολίας χρήσης. Προσθέτει μια πιο εύκολη εμπειρία σε όλους τους εμπλεκόμενους. Λιγότερη πίεση στα εύθραυστα νεογέννητα και τους γονείς τους, κάτι που κάνει τα πράγματα ευκολότερα για σας. Η εξέταση με το αναίμακτο χολερυθρινόμετρο JM-105 είναι γρήγορη και εύκολη. Απλά καθαρίστε το επαναχρησιμοποιήσιμο άκρο με ένα βαμβάκι με οινόπνευμα και ολοκληρώστε την μέτρησή σας. Δεν απαιτούνται αναλώσιμα υλικά. Δεν απαιτείται εκ νέου βαθμονόμηση με κάθε νεογνό. Τέλος, το χολερυθρινόμετρο JM-105 σας παρέχει άμεσα τις πληροφορίες που χρειάζεστε, καθώς εξαλείφει την αναμονή εργαστηριακών αποτελεσμάτων. Καθώς η συσκευή διαθέτει τη δυνατότητα σύνδεσης σε πληροφοριακό σύστημα, η εξέταση μεταφέρεται στο ηλεκτρονικό ιατρικό ιστορικό του βρέφους πολύ εύκολα και με ακρίβεια. Με απλά λόγια, το χολερυθρινόμετρο Dräger JM-105 είναι φιλικό για το νεογέννητο και αποτελεσματικό για σας.

Βελτιωμένη διαδικασία και οικονομικά αποδοτικό

Το χολερυθρινόμετρο Dräger JM-105 βελτιστοποιεί τις πρακτικές ελέγχου του ίκτερου, εξαλείφοντας τις χρονοβόρες λήψεις αίματος, τον προγραμματισμό των εργαστηριακών εξετάσεων, και το συνεπακόλουθο κόστος. Βελτιώνει την αποδοτικότητα καθώς εξασφαλίζει αξιόπιστες μετρήσεις σε σημαντικά λιγότερα βήματα, προσφέροντας περισσότερο χρόνο στην άμεση εξέταση του βρέφους. Η λειτουργία μεταφοράς δεδομένων μέσω barcode scanner θα σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου και να μειώσετε τον κίνδυνο ανθρώπινου λάθους. Καθώς το χολερυθρινόμετρο Dräger JM-105 χρησιμοποιεί επαναχρησιμοποιήσιμο αισθητήρα, δεν απαιτεί αναλώσιμα. Με τον όγκο των εξετάσεων που απαιτούνται, το κόστος των εν λόγω ειδών μιας χρήσης, τελικά, μπορεί να υπερβεί το αρχικό κόστος της ίδιας της συσκευής. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, παρέχοντας παράλληλα μια εξαιρετική υπηρεσία.

Ζητήστε να σας στείλουμε ειδική ανταγωνιστική προσφορά & διαθεσιμότητα του είδους

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Drager
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Draeger_JM_105.pdf, 2,499 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα

(2.403,22 + ΦΠΑ) 2.979,99 με ΦΠΑ
(1.701,61 + ΦΠΑ) 2.110,00 με ΦΠΑ
(2.250,00 + ΦΠΑ) 2.790,00 με ΦΠΑ