Φέτος, η νύφη του Θερμαϊκού μας έχει την τιμή να φιλοξενεί 5° Παγκόσμιο Συνέδριο Δερματοσκόπησης στις εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής, από τις 14 έως και τις 16 Ιουνίου. Περισσότεροι από 2.000 σύνεδροι από 75 χώρες θα παρουσιάσουν ένα συναρπαστικό επιστημονικό πρόγραμμα σχετικό με τη διάγνωση και τη διαχείριση του καρκίνου του δέρματος. Η εταιρεία μας, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Γερμανικού οίκου Heine, κατασκευαστή των κορυφαίων Δερματοσκοπίων DELTA 20T, NC2 & iC1 θα βρίσκεται βεβαίως εκεί.

Ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος είναι αφιερωμένο στην εφαρμογή της Δερματοσκόπησης στις φλεγμονώδεις, μολυσματικές και τριχοειδείς ασθένειες. Μέσω της δερματοσκόπησης επιτυγχάνεται μεγάλη διαγνωστική ακρίβεια στη διαφορική διάγνωση των μελαγχρωματικών βλαβών και στην πρώιμη διάγνωση του μελανώματος.

Η Heine, πρωτοπόρος κατασκευαστής δερματοσκοπίων, θα εκθέσει το ολοκαίνουριο iC1, μια νέα συσκευή λήψης δερματοσκοπικών εικόνων για τεκμηρίωση, παρακολούθηση και υποστήριξη της διαφορικής διάγνωσης του μελανώματος και άλλων δερματικών βλαβών. Ο πρωτοποριακός φωτισμός HEINE LED HQ σε συνδυασμό με τα οπτικά ακρίβειας παρέχουν εικόνες υψηλής ανάλυσης και χωρίς αντανακλάσεις σε συνδυασμό με ένα Apple® iPhone®.

Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση του νέου δερματοσκοπίου NC2 το οποίο επιτρέπει τη λεπτομερή εξέταση του ασθενούς χωρίς επαφή του φακού με το δέρμα.
Βεβαίως δεν θα λείπει το διαχρονικό, κλασικό και ανεκτίμητο στην καθημερινή πράξη Δερματοσκόπιο DELTA 20T.

Σας προσκαλούμε στο stand της Heine προκειμένου να έχετε την εμπειρία του συνδυασμού της αξεπέραστης ποιότητας κατασκευής, υψηλής ποιότητας αχρωματικών οπτικών & της κορυφαίας ποιότητας φωτισμού LED, σε ένα Δερματοσκόπιο!