Δερματοσκόπιο Heine NC2 LED

H-D-841.78.120
709,67 +ΦΠΑ
879,99 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Δερματοσκόπιο Heine NC2 LED

Ολοκληρωμένο, συμπαγές και εργονομικό δερματοσκόπιο συνοδευόμενο από εύχρηστη εφαρμογή (App), αποτελεσματική και ακριβής σε όλες τις εξετάσεις.

Το δερματοσκόπιο Heine NC2 επιτυγχάνει μια καθαρή, χωρίς ανακλάσεις και εξαιρετικά λεπτομερή εικόνα, 10 φορές σε μεγέθυνση, ακόμη και χωρίς τη χρήση του ειδικού λαδιού.
Το δερματοσκόπιο NC2 μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς τον φακό επαφής για ανέπαφες εξετάσεις, 6 φορές σε μεγέθυνση, για αποτελεσματική εξέταση με μεγάλο εύρος πεδίου στο δέρμα.
Σε συνεργασία με τις συσκευές Apple® iPhone® (Έκδοση 5 & νεότερες) και την εφαρμογή NC2, το δερματοσκόπιο Heine NC2 επιτρέπει εκτεταμένη τεκμηρίωση φωτογραφιών ακόμη και στη λειτουργία χωρίς επαφή.
Χρησιμοποιεί πολωμένο φωτισμό για άμεση εξέταση χωρίς τη χρήση υγρών επαφής.
Το δερματοσκόπιο διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας (HQ) φωτισμό LED που καθορίζει τη βέλτιστη ένταση του φωτός, την ομοιογένεια και την ρεαλιστική απόδοση των χρωμάτων για την πιο ακριβή διάγνωση σε θερμοκρασία χρώματος 5000 Κelvin.
Ο φακός είναι κατασκευασμένος από εξαιρετικής ποιότητας οπτικά υλικά HEINE και με διάμετρο 27mm διαθέτει ένα ιδιαίτερα μεγάλο πεδίο εξέτασης, προσφέροντας απαράμιλλη ευκρίνεια & εικόνες υψηλής ανάλυσης.
Το δερματοσκόπιο διαθέτει οπτική διόρθωση από 0 έως +3 διοπτρίες για διόρθωση και επανεστίαση.
Σε συνδυασμό με την εφαρμογή NC2 App προσφέρει γρήγορη και εύκολη επανεξέταση των ψηφιακών αρχείων που καταγράφηκαν για τις δερματικές βλάβες, τις κρεατοελιές και άλλους ερεθισμούς του δέρματος.
Οι εικόνες δέχονται έως και 30x ψηφιακή μεγέθυνση και έως 12MP ανάλυση.
Η εφαρμογή NC2 App ενσωματώνει λειτουργία διαχείρισης ασθενών, λειτουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκχώρηση πληροφοριών εικόνας και λεπτομερειών του χάρτη σώματος του ασθενούς.

Το δερματοσκόπιο Heine NC2 διαθέτει σύνδεση Micro-USB για τη φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας ιόντων λιθίου.

Το δερματοσκόπιο Heine NC2 παραδίδεται πλήρες σε σετ, με λαβή επαναφορτιζόμενης μπαταρίας μέσω διεπαφής USB, μεγεθυντικό φακό επαφής με κλίμακα μέτρησης, φορτιστή με καλώδιο USB (medical approved) και θήκη μεταφοράς.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Heine
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
5 Έτη
Πιστοποίηση CE:
Δήλωση Συμμόρφωσης Κατασκευαστή

Έντυπο Προϊόντος (HEINE_NC2_Dermatoscope.pdf, 932 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν