Για μια ακόμα φορά θα έχουμε την χαρά να επισκεφθούμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας καθώς συμμετέχουμε ως χορηγοί & εκθέτες στο 15ο Συνέδριο Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής.
Το κορυφαίο αναισθησιολογικό γεγονός στη χώρα μας για το 2018 θα περιλαμβάνει εκτός της ευρείας θεματολογίας του και την προσπάθεια να δοθεί διεθνής χαρακτήρας, όχι μόνο στο επίπεδο καταξιωμένων και επωνύμων ξένων ομιλητών, αλλά περισσότερο στην προσέλκυση ενός νέου διεθνούς ακροατηρίου. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η 1η Ελληνο-Σερβική Αναισθησιολογική Συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί εντός του συνεδρίου.

Η εταιρεία μας, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Γερμανικού οίκου Heine, κατασκευαστή των κορυφαίων λαρυγγοσκοπίων Heine, θα παρουσιάσει την νέα αδιάβροχη Λαβή Λαρυγγοσκοπίων Heine Easy Clean με φωτισμό LED, την πρώτη και μόνη πλήρη λαβή λαρυγγοσκοπίων LED κατάλληλη για αποστείρωση πλάσματος αερίου χαμηλής θερμοκρασίας (STERRAD® / STERIS®).

Η διαχείριση της θερμοκρασίας των ασθενών είναι πάντα ένα στοίχημα για τον αναισθησιολόγο. Η Σουηδική εταιρεία Kanmed, παράγει τα κορυφαία συστήματα πρόληψης της υποθερμίας των ασθενών, Warmcloud, Operatherm & BabyWarmer.
Σε παγκόσμια πρώτη, η εταιρεία μας, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του οίκου Kanmed, θα παρουσιάσει την νέα μονάδα Warmcloud λίγο πριν την επίσημη διάθεσή της στην αγορά της Ευρώπης.

Η διασωλήνωση είναι πλέον μια εύκολη διαδικασία, ακόμη και στις ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις, χάρη στη βοήθεια του Video λαρυγγοσκοπίου Insighters iS3-L. Ενεργοποιώντας τη συσκευή είστε έτοιμοι να πάρετε μια άνευ προηγουμένου καθαρή εικόνα των αεραγωγών των ασθενών. Στο συνέδριο θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε την εξαιρετική αυτή συσκευή.

Η χρήση των υπερήχων στην αναισθησία συνίσταται κυρίως στην εκτίμηση των αεραγωγών, την αγγειακή πρόσβαση, την περιφερειακή αναισθησία και τα νευρικά μπλοκ, την υπεζωκοτική αποστράγγιση, τον καθετηριασμό των ούρων και την τοποθέτηση ρινογαστρικού σωλήνα. Η σκίαση ή η παθολογικά τροποποιημένη ανατομία μπορεί να καταστήσει τις διαδικασίες δύσκολες και τα επιφανειακά ορόσημα δεν μπορούν να δώσουν ένδειξη της υποκείμενης ανατομίας. Οι επανειλημμένες αποτυχημένες προσπάθειες έχουν αποδειχθεί ότι σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο επιπλοκών. Η δυνατότητα απεικόνισης κατά τη διάρκεια επεμβατικών διαδικασιών παρέχει μια μοναδική ευκαιρία επιτυχίας. Η χρήση υπερήχων για την εξέταση ανατομίας και την καθοδήγηση της επέμβασης βελτιώνει τη συνολική επιτυχία με μειωμένες επιπλοκές.
Στο συνέδριο θα παρουσιάσουμε ένα πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα υπερήχων με απεικόνιση στην οθόνη μιας κινητής συσκευής τηλεφωνίας ή ενός tablet.

Σας προσκαλούμε και θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στο stand της εταιρείας μας.