Sonicaid Fetalcare3 Analysis (Dawes-Redman)

Αυξημένη εμπιστοσύνη στην ερμηνεία του εμβρυικού ίχνους


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη εγκατάσταση συστήματος πλήρους διαχείρισης καρδιοτοκογραφήματος (NST).
Η εταιρεία μας, Sigma Medical, παρέδωσε & εγκατέστησε στο Μαιευτήριο Μητέρα το σύστημα FetalCare 3 και το μόνιτορ/καρδιοτοκογράφο εμβρύου Team 3.
Το σύστημα περιλαμβάνει: εξέταση, απεικόνιση σε πραγματικό χρόνο, ανάλυση και αποθήκευση της εξέτασης.
Με αιχμή του δόρατος την ανάλυση Sonicaid Fetalcare3 Analysis (Dawes-Redman), παρέχει στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό αυξημένη εμπιστοσύνη στην ερμηνεία του εμβρυικού ίχνους καθώς και καλύτερη διαχείριση του χρόνου (ολοκλήρωση εξέτασης σε 12 λεπτά).
Ενσωματώνοντας καινοτόμες τεχνολογίες και αλγόριθμους, η πλήρως αναβαθμισμένη σειρά Sonicaid του οίκου Huntleigh αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση ακόμη και σε κυήσεις υψηλού ρίσκου εξασφαλίζοντας πλήρως τόσο το έμβρυο όσο και το ιατρικό προσωπικό.

Απόσπασμα άρθρου στο περιοδικό British Journal of Midwifery

Το 1977, οι καθηγητές Dawes και Redman στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο, άρχισαν να διερευνούν πώς να ψηφιοποιήσουν τον εμβρυϊκό καρδιακό ρυθμό ώστε να εκτιμήσουν την υγεία του εμβρύου. Αυτό το εγχείρημα οδήγησε στην ανάπτυξη του ψηφιοποιημένου Dawes Redman που διατίθεται σήμερα στο εμπόριο από την Huntleigh Healthcare με την εμπορική επωνυμία Sonicaid Fetalcare. Το εγχείρημα συνεχίστηκε σε συνεργασία με τα μέλη της Oxford Centre for Fetal Monitoring Technologies για την επικαιροποίηση του συστήματος και σήμερα η ανάλυση CTG βασίζεται σε μια βάση δεδομένων με περισσότερα από 100.000 ίχνη. Το σύστημα ενσωματώνει πολλά νέα χαρακτηριστικά - ορισμένα από τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να αποφεύγεται η εσφαλμένη ερμηνεία δύσκολων, αλλά ασυνήθιστων ή σπάνιων περιπτώσεων. Ο αλγόριθμος που αναγνωρίζει το σπάνιο αλλά επικίνδυνο γρήγορο ημιτονοειδή ρυθμό είναι μοναδικός στο σχεδιασμό του και είναι διαθέσιμος μόνο στα συστήματα καρδιοτοκογράφων Huntleigh. Η τελευταία έκδοση του λογισμικού είναι η Sonicaid Fetalcare 3.

Η Huntleigh Diagnostics είναι δικαιούχος όλων των εμπoρικών σημάτων Sonicaid. Κατασκευάζει κορυφαία διαγνωστικά συστήματα Doppler, Καρδιοτοκογράφους, Monitors ασθενών καθώς και Συσκευές Λεμφικής Παροχέτευσης. Ο αλγόριθμος Sonicaid Fetalcare Analysis (Dawes-Redman), είναι αποκλειστικό προνόμιο των συστημάτων Sonicaid/Huntleigh.

Η εταιρεία μας είναι περήφανη να αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την Huntleigh Diagnostics.