Midmark & Heine ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους στην αγορά των ΗΠΑ.


Η Midmark Corp., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιατρικού, οδοντιατρικού και κτηνιατρικού εξοπλισμού υγειονομικής περίθαλψης του Dayton, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την Γερμανική εταιρεία HEINE προκειμένου να παρέχει στην ιατρική αγορά των ΗΠΑ διαγνωστικό εξοπλισμό. Η Midmark είναι η 14η μεγαλύτερη εταιρεία στην περιοχή του Dayton, με έσοδα της τάξης των 445 εκατομμύριων δολαρίων το έτος. Η εταιρεία απασχολεί 841 άτομα σε τοπικό επίπεδο και σχεδόν 1700 υπαλλήλους παγκοσμίως. Μαζί με τα κεντρικά γραφεία του Dayton και το γραφείο παραγωγής / διοίκησης στις Βερσαλλίες, διαθέτει έξι ακόμα τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η HEINE είναι μια κάθετα ολοκληρωμένη εταιρεία με υψηλό επίπεδο ελέγχου των διαδικασιών παραγωγής και της ποιότητας των προϊόντων. Από την αρχική ιδέα έως το τελικό προϊόν, σχεδόν όλες οι διαδικασίες ολοκληρώνονται εσωτερικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της HEINE στη Γερμανία, στην περιοχή του Herrsching. Συγκαταλέγται ίσως στις λίγες γερμανικές εταιρείες που μπορεί να υποστηρίζει και να ισχύει το Made-in-Germany.

Πλέον η αγορά των ΗΠΑ θα έχει εύκολη πρόσβαση στην απαράμιλλης ποιότητας σειρά διαγνωστικών εργαλείων, όπως στα άμεσα και έμμεσα οφθαλμοσκόπια, ωτοσκόπια με φωτισμό LED σε ποιότητα HQ, Ρετινοσκόπια, Λαρυγγοσκόπια, Χειρουργικά Κάτοπτρα καθώς και μια μεγάλη ακόμη σειρά εργαλείων, που συμβάλλουν, ώστε οι ασθενείς να λαμβάνουν την καλύτερη θεραπεία μέσα από την εύκολη, γρήγορη & ασφαλή διάγνωση.

Η εταιρεία μας είναι περήφανη καθώς από το 1996 η Heine της έχει εμπιστευτεί την αποκλειστική αντιπροσώπευσή της στην Ελλάδα και την Αλβανία.