Δερματοσκόπιο Heine Delta 20T

H-K-008.34.222

889,01
(με ΦΠΑ)
Παράδοση σε 4-10 Ημέρες
+

Δερματοσκόπιο Heine Delta 20T

Κεφαλή Δερματοσκοπίου Heine Delta 20Τ - LED, με οπτικά ακριβείας και δυνατότητα άμεσης επιλογής μεταξύ πολωμένου και μη πολωμένου φωτισμού.

Η έγκαιρη διάγνωση του κακοήθους μελανώματος κατά την εξέταση δερματικών αλλοιώσεων και σπίλων, είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της νόσου.
Το δερματοσκόπιο αποτελεί την πλέον εύκολη και ασφαλή λύση για την παραπάνω εξέταση.
Καθώς η επιφάνεια του δέρματος απορροφά και διαθλά μερικώς το φως, εφαρμόζουμε τη χρήση ενός υγρού εμποτισμού μεταξύ του δερματοσκοπίου και του δέρματος (λάδι δερματοσκόπησης ). Εναλλακτικά χρησιμοποιείται πολωμένο φως για την παρατήρηση χρωματισμένων κυττάρων ή άλλων δομών στα βαθύτερα στρώματα της δερματικής στοιβάδας. Υπάρχει τότε η ανάγκη χρησιμοποίησης εναλλακτικών φακών (φακός επαφής Ν για εμποτισμό και φακός επαφής Ρ για πόλωση), καθώς κάποια χαρακτηριστικά είναι πιο εύκολα αναγνωρίσιμα όταν πραγματοποιείται η εξέταση με ελαιοκαταδυτικό υγρό και κάποια άλλα, όταν αυτή διεξάγεται με πολωμένο φως.
Το Δερματοσκόπιο Heine Delta 20Τ ήρθε να συνδυάσει τις δύο τεχνικές σε ένα όργανο, με οπτικά ακριβείας και δυνατότητα άμεσης επιλογής μεταξύ πολωμένου και μη πολωμένου φωτισμού. Δεν απαιτείται εναλλαγή των φακών επαφής, ενώ παράλληλα είναι δυνατή η δερματοσκόπηση επαφής μέσω ελαιοκαταδυτικού φακού σε οποιοδήποτε σημείο, επιτρέποντας τη σωστή εξέταση με την αντίστοιχη βλάβη μελάγχρωσης του δέρματος ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή διάγνωση.

  • 4 Led υψηλής απόδοσης παράγουν ένα απολύτως ομογενοποιημένο και λαμπρό φωτισμό με εξαιρετικό δείκτη χρωματικής απόδοσης ( CRI > 87 ) . 2 από τα Led μπορούν κατ’ επιλογήν να σβήσουν για πλευρικό φωτισμό.
  • Οπτικά υψηλής ανάλυσης με αχρωματικό σύστημα φακών μεγέθυνσης 10x έως 16x ελεύθερα από παραμορφώσεις σε όλο το πεδίο και πολύ μεγάλη, λεπτομερής εικόνα.
  • Ρυθμιζόμενο προσοφθάλμιο. Ανεξάρτητη εστίαση. Εύρος διόρθωσης – 6 έως + 6 dpt.
  • Συμπεριλαμβάνεται λεπτομερής δερματολογική επιτομή με φωτογραφικό Άτλα. Απλουστεύει την διαφορική διάγνωση των χρωματισμένων κακώσεων.

Το προιόν δεν συνοδεύεται από πηγή τροφοδοσίας (λαβή μπαταριών ή επίτοιχη τροφοδοσία).
Για πλήρη λειτουργικότητα και απόδοση φωτισμού συνδυάστε το Δερματοσκόπιο Heine Delta 20T με λαβή επαναφορτιζόμενων μπαταριών ή επίτοιχη μονάδα τροφοδοσίας.

Δερματοσκόπιο Delta 20T:
Φακός χωρίς Κλίμακα

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
Heine
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική Χρήση
Εγγύηση:
2 Έτη
Πιστοποίηση CE:
DoC Κατασκευαστή

Έντυπο Προϊόντος (DELTA20_PLUS_LED_gr.pdf, 754 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Accessories

135,00 (με ΦΠΑ)
54,00 (με ΦΠΑ)
95,00 (με ΦΠΑ)
215,00 (με ΦΠΑ)
357,00 (με ΦΠΑ)