Καρδιολογικό Εργαστήριο iHealth Cardiolab

GIM-23520
(280,65 + ΦΠΑ)
348,01 με ΦΠΑ
Παράδοση σε 4-10 ημέρες
+

Η ελάχιστη Παραγγελία για "Καρδιολογικό Εργαστήριο iHealth Cardiolab" είναι 1τμχ
.

Καρδιολογικό Εργαστήριο iHealth Cardiolab

Έγκαιρη ανίχνευση περιφερικής αρτηριακής νόσου

Με την ιατρική βιομηχανία παγκοσμίως επικεντρωμένη στη μετατροπή αυτού που είναι σήμερα ένα θεραπευτικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης σε ένα προληπτικό, το καρδιολογικό εργαστήριο iHealth CardioLab γίνεται ένα βασικό εργαλείο καθώς επιτρέπει στους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα να ανιχνεύουν ανωμαλίες προτού εξελιχθούν σε πιο σοβαρά συμπτώματα. Το καρδιολογικό εργαστήριο iHealth CardioLab παρέχει έναν απλό, ακριβή και αποτελεσματικό τρόπο υπολογισμού του κινδύνου PAD (περιφερικής αρτηριακής νόσου), εγκεφαλικών επεισοδίων ή εμφράγματος κατά τη διάρκεια μιας συνήθους ιατρικής εξέτασης. Ένας εξαιρετικός προγνωστικός παράγοντας της περιφερικής αρτηρίας, το iHealth CardioLab θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία. Πράγματι, με το καρδιολογικό εργαστήριο iHealth CardioLab, ο γενικός ιατρός μπορεί να κατευθύνει τους ασθενείς σε έναν καρδιολόγο ή έναν αγγειακό ειδικό εάν ανιχνευθούν ανωμαλίες πρώιμου σταδίου.

Πλήρης καρδιαγγειακή αξιολόγηση

Το iHealth CardioLab επιτρέπει στον γενικό ιατρό να πραγματοποιεί διάφορες μετρήσεις που δίνουν μια λεπτομερή αξιολόγηση της καρδιαγγειακής κατάστασης του ασθενούς.
- Ο ΑΒΙ (Σφυροβραχιόνιος Δείκτης) είναι ο λόγος συστολικής πίεσης στον αστράγαλο προς τη συστολική αρτηριακή πίεση του βραχίονα. Είναι ο πιο αποτελεσματικός δείκτης για τον έλεγχο, τη διάγνωση και την πρόληψη της περιφερικής αρτηριακής νόσου. Τυπικά, αυτή η μέτρηση εκτελείται με τη βοήθεια ενός Doppler. Με το καρδιολογικό εργαστήριο iHealth CardioLab, είναι πλέον δυνατό να υπολογίσετε το ABI πιο εύκολα και με ακρίβεια σε λιγότερο από 2 λεπτά.
- Η MAP (Μέση Αρτηριακή Πίεση) αξιολογεί την πίεση του αίματος που ασκείται στα τοιχώματα των αρτηριών.
- Η ΡΡ (Παλμική Πίεση) είναι η διαφορά μεταξύ της συστολικής και της διαστολικής πίεσης και είναι ένας ισχυρός προγνωστικός παράγοντας καρδιακών προβλημάτων, ειδικά σε ηλικιωμένους ασθενείς.
- C/O (Κλάσμα Εξώθησης) είναι η ποσότητα αίματος που εκτοξεύεται από την κοιλία ανά λεπτό.
- S/V (Συστολικός Όγκος) είναι ο όγκος του αίματος που εκτοξεύεται από την κοιλία με κάθε καρδιακό παλμό.

Αυτές οι τιμές, που υπολογίζονται από τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης (συστολική και διαστολική), είναι αποτέλεσμα αλγορίθμων που επικυρώνονται και χρησιμοποιούνται από καρδιολόγους και αγγειακούς ειδικούς.

iHealth Pro, μια εφαρμογή αφιερωμένη στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας.

Για να λειτουργήσει το καρδιολογικό εργαστήριο iHealth CardioLab και άλλες συσκευές iHealth Pro, η iHealth δημιούργησε την εφαρμογή iHealth Pro, που χρησιμοποιείται σε ένα iPad της Apple. Το iHealth Pro είναι διαισθητικό να χρησιμοποιεί και να συσχετίζει τα δεδομένα από το iHealth CardioLab με άλλους παράγοντες κινδύνου για μια καλύτερη επισκόπηση της υγείας του ασθενούς.
Η σύνδεση μεταξύ του iHealth Pro App και του iHealth CardioLab γίνεται μέσω Bluetooth, επιτρέποντας στους επαγγελματίες του τομέα της υγείας να εισάγουν εύκολα τα αποτελέσματα του ασθενούς και να τα ενσωματώνουν στα ιατρικά τους αρχεία.

Πλήρης σειρά προϊόντων για τη διαχείριση της υγείας των ασθενών

Το iHealth CardioLab επεκτείνει το φάσμα των συνδεδεμένων συσκευών iHealth Pro για τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, στους οποίους περιλαμβάνεται η παρακολούθηση της πίεσης του αίματος, το παλμικό οξύμετρο, το σακχαρόμετρο και ο ζυγός . Η iHealth προσφέρει επίσης μια σειρά από κλινικά επικυρωμένες συσκευές και μια ειδική εφαρμογή για τον ασθενή που του επιτρέπει να αλληλεπιδρά άμεσα με τον γιατρό του. Ο ιατρικός επαγγελματίας μπορεί να εισάγει απευθείας τα δεδομένα παρακολούθησης του σπιτιού των ασθενών του απευθείας στην εφαρμογή iHealth Pro.

Γενικά

Κατασκευαστικός Οίκος:
iHealth Labs Inc.
Προτεινόμενη Χρήση:
Επαγγελματική & Προσωπική Χρήση
Εγγύηση:
1 Έτος
Πιστοποίηση CE:
EC Κοινοποιημένου Φορέα

Έντυπο Προϊόντος (Cardiovascular_Monitoring_iHealth_Pro.pdf, 704 Kb) [Άνοιγμα αρχείου]

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Προσθέστε την κριτική σας για το προϊόν

Σχετικά Προϊόντα

(54,03 + ΦΠΑ) 67,00 με ΦΠΑ
(41,94 + ΦΠΑ) 52,01 με ΦΠΑ
(46,77 + ΦΠΑ) 57,99 με ΦΠΑ
(63,71 + ΦΠΑ) 79,00 με ΦΠΑ
(12,90 + ΦΠΑ) 16,00 με ΦΠΑ
(33,06 + ΦΠΑ) 40,99 με ΦΠΑ
(47,58 + ΦΠΑ) 59,00 με ΦΠΑ
(83,87 + ΦΠΑ) 104,00 με ΦΠΑ